Atenció al públic

08:00 - 18:30

Gran de Gràcia, 236

08012 Barcelona

93 218 82 69

vedrunagracia@vedruna.cat

Projecte d’ampliació i millora

L’escola Vedruna Gràcia afronta el futur incorporant nous estudis i creixent amb noves instal?lacions per continuar sent tot un referent de l’educació a Barcelona. Estem ubicats en el 236 del carrer Gran de Gràcia, Vedruna Gràcia és una institució educativa arrelada al barri amb 155 anys d’història i que forma part d’una xarxa de 35 escoles d’arreu del nostre país.

Per reforçar el procés d’innovació i qualitat educativa que té en marxa l’escola, Vedruna Gràcia iniciarà properament la construcció d’un nou edifici al mateix complex per incrementar la disponibilitat d’aules i espais dedicats a l’ensenyament.

El nou edifici combinarà la modernitat amb la tradició, emprant criteris sostenibles, amb espais flexibles per potenciar el treball en equip i pensats específicament per fomentar noves metodologies i continuar incorcoporant les tecnologies de l’aprenentatge. A més, els nous espais seran també llocs de trobada per promoure la participació de les famílies.

Les noves instal?lacions també permetran incrementar l’oferta formativa. Així, s’incorporaran cicles de formació professional dual, que combinen la teoria amb les pràctiques en l’empresa. Els nous estudis que s’estan programant i que es podrien iniciar el curs 2018?2019 són:

Cicles Formatius de Grau Mitjà

Indústries alimentàries:

Tècnic o tècnica en elaboració de productes alimentaris

Hoteleria i Turisme:

Tècnic o tècnica en cuina i gastronomia

Tècnic o tècnica en serveis de restauració

Cicles Formatius de Grau Superior

Indústries alimentàries:

Tecnic o tècnica superior en processos i qualitat en la  indústria alimentària.

Hoteleria i turisme:

Tècnic o tècnica superior en direcció de cuina.

Tècnic o tècnica superior en direcció de serveis de restauració.