Truca'ns 93 218 82 69

Atenció al públic

08:00 - 18:30

Gran de Gràcia, 236

08012 Barcelona

93 218 82 69

vedrunagracia@vedruna.cat

Projecte d’ampliació i millora

L’escola Vedruna Gràcia afronta el futur incorporant nous estudis i creixent amb noves instal∙lacions per continuar sent tot un referent de l’educació a Barcelona. Estem ubicats en el 236 del carrer Gran de Gràcia, Vedruna Gràcia és una institució educativa arrelada al barri amb 155 anys d’història i que forma part d’una xarxa de 35 escoles d’arreu del nostre país.

Per reforçar el procés d’innovació i qualitat educativa que té en marxa l’escola, Vedruna Gràcia iniciarà properament la construcció d’un nou edifici al mateix complex per incrementar la disponibilitat d’aules i espais dedicats a l’ensenyament.

El nou edifici combinarà la modernitat amb la tradició, emprant criteris sostenibles, amb espais flexibles per potenciar el treball en equip i pensats específicament per fomentar noves metodologies i continuar incorcoporant les tecnologies de l’aprenentatge. A més, els nous espais seran també llocs de trobada per promoure la participació de les famílies.

Les noves instal∙lacions també permetran incrementar l’oferta formativa. Així, s’incorporaran cicles de formació professional dual, que combinen la teoria amb les pràctiques en l’empresa. Els nous estudis que s’estan programant i que es podrien iniciar el curs 2018‐2019 són:

Cicles Formatius de Grau Mitjà

Indústries alimentàries:

Tècnic o tècnica en elaboració de productes alimentaris

Hoteleria i Turisme:

Tècnic o tècnica en cuina i gastronomia

Tècnic o tècnica en serveis de restauració

Cicles Formatius de Grau Superior

Indústries alimentàries:

Tecnic o tècnica superior en processos i qualitat en la  indústria alimentària.

Hoteleria i turisme:

Tècnic o tècnica superior en direcció de cuina.

Tècnic o tècnica superior en direcció de serveis de restauració.