Atenció al públic

08:00 - 18:30

Gran de Gràcia, 236

08012 Barcelona

93 218 82 69

vedrunagracia@vedruna.cat

Activitats Extraescolars

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

Escola de Bàsquet i d’iniciació a l’esport

Entenem l’activitat de l’Escola de Bàsquet com la iniciació dels nens i nenes al món de la cistella mitjançant el joc. Per aquesta raó, el principal objectiu de l’escola és que els infants i joves gaudeixin jugant a bàsquet i que aprenguin els fonaments tècnics per a la pràctica d’aquest esport.
El Bàsquet com a esport col·lectiu permet a l’infant relacionar-se amb els seus companys, fet que comporta moltes els avantatges: els nens aprenen a conviure entre ells, a treballar junts, a comunicar-se i a relacionar-se.
“Premi a la millor iniciativa pedagògica vinculada a l’esport” Districte de Gràcia 2015.

Natació extraescolar

L’objectiu principal i general és la Formació Psicomotora de Base, aquest aprenentatge es desenvoluparà mitjançant l’activitat física.
El Club Natació Catalunya com entitat que es dedica a formar esportistes en el mon aquàtic, té com ha objectiu, dirigir la formació cap a la iniciació i domini del medi aquàtic, també volem donar-li un valor important al treball d’aquesta educació física de base dins i fora de l’aigua.
Aquesta és una bona eina per la formació personal dels més petits, basada en els valors que promou la practica de l’activitat física i esportiva, disciplina, hàbits higiènics i de salut, respecte, relació social …

Escola d’idiomes Vedruna Activa

L’Escola d’idiomes és un projecte que té com a objectiu afavorir la comunicació eficaç en diferents idiomes entre els quals s’inclouen l’anglès, el francès i l’alemany, bàsicament. (Idiomes a elegir).
L’escola s’organitza amb grups reduïts de treball, amb un enfocament eminentment comunicatiu. Les sessions tenen un caràcter dinàmic i participatiu de mans d’un professor natiu.
Anglès: Exàmens del TRINITY COLLEGE LONDON i de la UNIVERSITY OF CAMBRIDGE.
Francès: Exàmens DELF y DALF (del CIEP).

Robòtica

La robòtica pot tenir molts avantatges si es fa servir bé: des de la motivació de l’alumnat fins a l’entrenament de la perseverança. Com explica Silvia Zurita, cap d’estudis de l’Institut Tordària, a Tordera, serveix per “aprendre a partir de l’error i eliminar, en conseqüència, la creença que equivocar-se és terrible”.

Idiomes a l’estranger Vedruna-Catalunya

Vedruna facilita als alumnes de la seva xarxa d’ escoles l’aprenentatge de l’anglès en una escola de UK.
L’objectiu és millorar el coneixement de l’anglès estudiant-lo i practicant-lo durant dues, tres o quatre setmanes a Anglaterra i alhora conèixer i conviure amb d’altres alumnes i amb les famílies angleses que els acullen.
Tots els alumnes que hi han participat al llarg d’aquests dos anys constaten la millora en fluïdesa, com han perdut la por a parlar-lo i la satisfacció tant per les classes, activitats com també les famílies que els van acollir.

Escacs

El joc d’escacs és una activitat complementària als estudis en el que es treballen aspectes tan importants per als estudiants com la memòria, la resolució de problemes, la planificació i la concentració, entre d’altres.
Els/les joves s’endinsaràn en un joc fascinant que els ajudarà a millorar tots aquests aspectes i els farà créixer com a individus.

Teatre

El teatre és un mitjà per expressar sentiments, per explicar històries, per connectar amb altres persones. El teatre és una activitat que potencia les capacitats comunicatives i pot ajudar de manera molt eficaç els infants i joves en l’educació de l’expressió corporal i oral.

Casal d’estiu

L’objectiu general és que els infants gaudeixin de les seves vacances, i per tant les programacions s’adequen a cada edat concreta. El casal s’organitza perquè els nens/es joves gaudeixin al màxim, però també perquè els pares i mares disposin d’un recurs eficaç i de qualitat a més de segur.
El nostre casal s’estructura a partir d’un centre d’interès i d’una sèrie d’activitats fixes setmanals. Activitats que es centren en sortides lúdico-culturals, tallers, jocs i activitats, piscina, etc.

PER A MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.