Truca'ns 93 218 82 69

Atenció al públic

08:00 - 18:30

Gran de Gràcia, 236

08012 Barcelona

93 218 82 69

vedrunagracia@vedruna.cat

No és ciència ficció, és innovació

Els alumnes de l’escola treballen la robòtica, fabriquen drons, creen i es recreen en mons virtuals en tres dimensions, escanegen i imprimeixen en 3D.

“Nous projectes innovadors que volen apropar el nostre alumnat al món que els ha tocat viure”

La Robòtica juntament amb la programació són una eina que ajuda a treballar la resolució de problemes de qualsevol tipus per l’esforç mental que suposa. Perquè fer que un robot detecti un objecte i s’aturi necessita una solució.

Paral·lelament els drons, aquests vehicles aeris no tripulats s’estan convertint en robots voladors al servei de la societat i, pel que sembla, tot just estan començant a enlairar-se. Els drons tenen moltíssimes aplicacions. Es tracta d’una tecnologia aplicable i transversal a moltes indústries.

No només es tracta d’un treball mental, sinó que alhora van aprenent el que van fent i afrontant els problemes que sorgeixen. Ells mateixos veuen els resultats sense que ningú els digui si està bé o malament.

La impressió 3D estarà plenament incorporada en els processos de producció de les empreses finalistes i tindrà un impacte important en sectors com l’aeronàutica, l’automoció i la producció de béns i equips.

En paral·lel, la impressió 3D, diuen els experts que estarà assimilada per part dels enginyers, com ho està ara el disseny per ordinador , de forma que també abans de cinc anys els nous enginyers hauran aprés a conceptualitzar nous productes i solucions amb aquesta tecnologia

Comments are closed.
AGENDA

dv. 22
febr. 26
maig 22

Diada de Santa Joaquima

22 maig, 2019


 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a