Truca'ns 93 218 82 69

Atenció al públic

08:00 - 18:30

Gran de Gràcia, 236

08012 Barcelona

93 218 82 69

vedrunagracia@vedruna.cat

Portes Obertes

VINE A CONÈIXER-NOS

A Vedruna Gràcia oferim estudis d’educació infantil, primària, secundària i els Batxillerats d’Humanitats i Ciències Socials i de Ciències i Tecnologia. També comptem amb el Batxibac (doble titulació del Batxillerat català i el Batxillerat francès), que permet a l’alumnat cursar un currículum mixt que suposa fer un terç de l’horari lectiu del Batxillerat en llengua francesa.

També tenim prevista la incorporació de nous estudis de les famílies professionals de Hosteleria i Turisme ( cuina i restauració) i Indústries alimentàries.

Practiquem la diversitat metodològica per tal d’assolir totes les competències. Treballem de manera cooperativa, elaborem projectes interdisciplinaris, aprofitem les sortides, excursions i convivències per aprofundir en els coneixements i també promovem l’esforç en les feines individuals.  La combinació d’aquestes diferents maneres de treballar ajuda els nostres alumnes a ser respectuosos amb l’entorn i amb els altres, autònoms, responsables per tal de participar activament en la societat.

SELECCIONA I INSCRIU-TE A...

Loading...
Loading...
Loading...

Preinscripcions
Infantil, Primària i ESO
del 13 al 24 d'abril

PER A MÉS INFORMACIÓ CONTACTA AMB NOSALTRES