Atenció al públic

08:00 - 18:30

Gran de Gràcia, 236

08012 Barcelona

93 218 82 69

vedrunagracia@vedruna.cat

Portes Obertes

VINE A CONÈIXER-NOS

Reserva la teva entrevista.

SELECCIONA I INSCRIU-TE A...

Loading...
Loading...

Visita la web de l’escola d’hostaleria Vedruna i reserva la teva entrevista AQUÍ

Títol

Practiquem la diversitat metodològica per tal d’assolir totes les competències. Treballem de manera cooperativa, elaborem projectes interdisciplinaris, aprofitem les sortides, excursions i convivències per aprofundir en els coneixements i també promovem l’esforç en les feines individuals.  La combinació d’aquestes diferents maneres de treballar ajuda els nostres alumnes a ser respectuosos amb l’entorn i amb els altres, autònoms, responsables per tal de participar activament en la societat.

A Vedruna Gràcia oferim estudis d’educació infantil, primària, secundària i els Batxillerats d’Humanitats i Ciències Socials i de Ciències i Tecnologia.

Dobles titulacions internacionals

El Batxibac (doble titulació del Batxillerat propi del país i el Batxillerat francès), que permet a l’alumnat cursar un currículum mixt que suposa fer un terç de l’horari lectiu del Batxillerat en llengua francesa.

Més informació

A partir de 3r d’ESO oferim el Batxillerat Dual, programa oficial de convalidació internacional de títols de batxillerat que permet als alumnes obtenir dues titulacions simultànies: la pròpia del país i l’American High School Diploma.

Més informació

PER A MÉS INFORMACIÓ CONTACTA AMB NOSALTRES